Ciucă: Nu am luat nicio decizie, oamenii nu au de ce să se sperie. Măsurile noastre sunt de cumpătare, nu de a-i afecta pe oameni

3 mai 2023, 14:50

Premierul a arătat că țara noastră are creștere economică și trendul ascendent se va menține și anul viitor.

Nu am luat nicio decizie, am subliniat și subliniez din nou, nu trebuie să venim cu informații care nu au altă menire decât să sperie oamenii, iar oamenii nu au de ce să se sperie, nu doar de la noi, ci și de la oficiali din structurile internaționale ați auzit că România este pe un trend ascendent, are o creștere economică previzionată și pentru anul acesta. Măsurile noastre sunt de cumpătare, nu de a-i afecta pe oameni, urmează să le prezinte Ministerul de Finanțe, după ce le prezintă ministrul Finanțelor, urmează să le analizăm în Coaliție și venim cu ele la aprobare în Guvern, a declarat, miercuri, premierul Nicolae Ciucă.

Citește și Ordonanța prin care vor fi înghețate salariile bugetarilor, dar și angajările din sectorul public  a fost amânată pentru săptămâna viitoare, au declarat surse oficiale pentru TVR INFO. Însă termenul pentru blocarea angajărilor rămâne 15 mai.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă