Cîţu: Fiecare minister va face un audit pentru a vedea dacă aparatul este supradimensionat. În curând va apărea şi această reorganizare

Florin Cîţu
Florin Cîţu
30 noiembrie 2019, 12:25

„Avem 16 ministere din 24 câte erau înainte. Fiecare minister trebuie să facă un audit, să vadă ce se întâmpla în interior, să vadă dacă aparatul este supradimensionat, o analiză cum îşi face fiecare treaba etc. Vom vedea care este rezultatul acestei analize”, a spus ministrul Finanţelor la Antena 3. El a precizat că premierul a solicitat auditurile şi, în funcţie de ele, se va lua decizia dacă vor fi ajustări de personal.

„În curând va apărea şi această reorganizare”, a adăugat oficialul guvernamental.

El a reiterat faptul că există multe funcţii ocupate pe alte criterii decât cele profesionale, iar acest lucru trebuie să înceteze.

„Am spus tot timpul: cei care sunt neprofesionişti, leneşii, cei promovaţi în funcţii pe criterii politice, acolo sigur se va umbla. Asta nu înseamnă disponibilizări, înseamnă o reparare a situaţiei, pentru ca au fost populate foarte multe funcţii cu politruci şi asta nu mai poate să continue”, a precizat Cîţu.

 

 

sursa

agerpres.ro

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite