Circulaţia tramvaielor 41 se suspendă vineri, la ora 21:00. Va fi înlocuită, temporar, de autobuzele 641

Circulaţia tramvaielor 41 se suspendă vineri, la ora 21:00, pentru finalizarea unor lucrări la calea de rulare de la intersecţia străzii Braşov/Piaţa Drumul Taberei, a anunţat Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI).

30 Septembrie 2022, 16:50 (actualizat 30 Septembrie 2022, 16:52) Știrile TVR |
Circulaţia tramvaielor 41 se suspendă vineri

Suspendarea traficului pe linia 41 va fi valabilă până pe 6 octombrie, la ora 4:00.

Pentru preluarea călătorilor, TPBI a dispus înfiinţarea liniei navetă de autobuz 641, care va funcţiona între "Piaţa Presei" şi "Ghencea", pe Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângaşi, Şos. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov şi Bd. Ghencea.

În ceea ce priveşte lucrările la calea de rulare, acestea vor fi executate de către Metrorex, urmare a proiectului întocmit de către STB S.A. "Cu această ocazie, se vor reface şi cele două refugii de tramvai care vor fi, de la data punerii în funcţiune, cu accesibilitate sporită", arată Societatea de Transport Bucureşti (STB) într-un comunicat.

Reprezentanţii STB susţin că odată cu finalizarea acestora, intervalul de succedare a tramvaielor va fi unul mai mic, iar circulaţia în zonă, indiferent de mijlocul de transport utilizat, nu va mai fi influenţată negativ de condiţiile actuale de trafic.

De asemenea, urmare a finalizării lucrărilor, inclusiv din punct de vedere arhitectural, această zonă va deveni mai accesibilă, în conformitate cu Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD)

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 5°C 7°C
IASI 1°C 2°C
CLUJ 7°C 9°C
CONSTANTA 8°C 8°C
CRAIOVA 5°C 6°C
BRASOV 5°C 8°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI