Circulaţia feroviară a fost redeschisă între staţiile Drobeta Turnu Severin Mărfuri şi Valea Albă, a anunţat CFR SA.

Trafic feroviar reluat
Trafic feroviar reluat
1 octombrie 2019, 09:57

„Compania Naţională de Căi Ferate informează că intervalul de staţii Drobeta Turnu Severin Mărfuri – Valea Albă a fost redeschis circulaţiei în această dimineaţă, la ora 05:14, în condiţii normale de trafic. Personalul de intervenţie al Regionalei CF Craiova a acţionat permanent atât în timpul zilei de ieri, 30 septembrie, cât şi în cursul nopţii pentru ridicarea, repunerea pe şină şi retragerea celor trei vagoane din compunerea trenului de marfă, operaţiunile de intervenţie fiind finalizate în această dimineaţă, în jurul orei 05:00”, se arată în comunicatul transmis de CFR.

Traficul feroviar a fost închis luni, pe raza Regionalei CF Craiova, după ce un vagon din compunerea unui tren de marfă s-a răsturnat şi două vagoane au deraiat, între staţiile CF Drobeta Turnu Severin Mărfuri – Valea Albă.

Primul tren afectat de avarie a fost Timişoara – Bucureşti, care a întârziat aproape 90 de minute, până ce călătorii au fost transbordaţi cu mijloace auto, între staţiile Prunişor – Drobeta Turnu Severin.

Deși călătorilor li s-au pus la dispoziție autocare, acestea nu au ajuns la timp. Au stat aproape o jumătate de oră să aştepte autobuzul care i-a dus la Turnu Severin. În total, numai în prima jumătate a zilei de luni, 4 trenuri de călători au fost afectate de blocarea căii ferate.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite