Circulația pe Autostrada Soarelui se desfășoară normal, după remedierea unei deformări apărute la km 17 pe sensul Constanţa – Bucureşti

26 mai 2018, 10:36

S-a lucrat la foc continuu, azi-noapte, pe autostrada A2 București-Constanța. Două plăci din beton se ridicaseră periculos pe banda de urgenţă şi au fost înlocuite. Drumarii au turnat asflat în locul betonului direct pe un pat de nisip. Pe timpul lucrărilor au fost restrcții de circulație la kilometrul 17, în sensul spre București.

Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR),  suprafaţa carosabilă a fost readusă la nivel şi asfaltată, lucrările fiind efectuate de o echipă de 15 muncitori şi două utilaje.

„Deşi a fost impusă restricţie de viteză de 60 de km/h pe o porţiune de 200 de metri, circulaţia s-a putut desfăşura pe ambele benzi, pe întreaga perioadă în care s-a lucrat la remedierea suprafeţei benzii de urgenţă de la km 17 al A2. Pe tot parcursul intervenţiei, sectorul de drum în cauză a fost iluminat, semnalizat şi supravegheat de un echipaj al Poliţiei Rutiere, astfel încât lucrările să se poată desfăşura eficient şi în condiţii de siguranţă”, arată compania, într-un comunicat citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, s-a deplasat la faţa locului şi a cerut intervenţia rapidă pe timp de noapte a muncitorilor şi utilajelor în zonă.

Probleme sunt, însă, pe întregul tronson de 40 de kilometri dintre Lehliu și Drajna, unde cei de la CNAIR promit acum reparații de aproape 47 de milioane de lei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă