Circulație reluată pe Valea Oltului, după un accident în care au fost implicate două autoturisme și două autotrenuri. Două persoane au fost rănite

16 ianuarie 2019, 07:56

ACTUALIZARE 08.35 Traficul rutier a fost reluat şi se desfăşoară alternativ pe DN 7 Valea Oltului, la km 246, între Boiţa şi Lazaret.

ACTUALIZARE 07.56 Două persoane au fost rănite, miercuri dimineaţa, într-un accident petrecut pe Valea Oltului în care au fost implicate două autoturisme şi două autotrenuri, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

Traficul rutier este blocat miercuri dimineață pe ambele sensuri pe DN 7, la km 246.

„Pe DN 7, şoferul unui turism condus spre Sibiu a derapat şi a intrat în coliziune cu parapetul lateral dreapta, iar turismul care îl urma şi al cărui şofer a oprit imediat după eveniment, a fost lovit în spate de un ansamblu TIR, răsturnându-se. Apoi, TIR-ul a pătruns pe contrasens, în coliziune cu alt ansamblu TIR, de asemenea oprit. Şoferii celor două turisme sunt răniţi, conştienţi. Traficul este blocat total”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, citat de Agerpres.

Cei doi şoferi răniţi au fost transportaţi la Unitatea primiri urgenţe a Spitalului clinic judeţean din Sibiu, conştienţi. Ei au suferit traumatisme cranio-cerebrale.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite