Circulație redeschisă pe DN2B, între Buzău și Brăila. Traficul a fost blocat din cauza ploii înghețate

24 ianuarie 2019, 12:14

ACTUALIZARE 15.49 Circulaţia rutiera a fost deschisa joi pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 2B, între Buzău şi Brăila, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

ACTUALIZARE 12.14 În județul Buzău, ploaia înghețată i-a pus în dificultate pe șoferi. La primele ore ale dimineţii era sticlă pe jos, iar mașinile au înaintat foarte greu.

În orice moment se putea patina. Cei care au ajuns la destinație cu bine, s-au considerat norocoși.

Nici sarea nu a putut distruge stratul de polei format. Picăturile de apă ingheațau imediat la contactul cu asfaltul, iar materialele antiderapante nu pot împiedica acest fenomen.

Autoritățile au fost nevoite să închidă DN 2B. Doar șoferii care intrau în Buzău au fost lăsați să circule.

Și în Galați, gheața a creat probleme.

Holul Unității de Primiri Urgențe s-a umplut de persoane care au suferit fracturi sau entorse. În acest moment se circulă în condiții de iarnă iar drumul național 2, între Brăila și Buzău este accesibil doar până în localitatea Vizireni.

Traficul a fost deviat din Făurei către DN 23, spre Râmnicu Sărat.

În Galați în doar două ore zeci de oameni au ajuns la spital după ce au alunecat pe gheață. Sunt şi cazuri cu traumatisme grave de coloană dar şi fracturi la mâini sau picioare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite