Circulația între stațiile de metrou Pipera și Berceni s-a reluat. O femeie care căzuse pe linia de metrou din Piața Victoriei a fost preluată de SMURD

Stație metrou București
Stație metrou București
10 iulie 2022, 15:41

ACTUALIZARE Circulația metroului pe linia Berceni – Pipera a fost reluată.

ACTUALIZARE Se intervine pentru salvarea unei persoane aflate sub garnitura de metrou la stația Piața Victoriei, anunță ISU București.

„După întreruperea curentului electric la nivelul șinelor, echipele de salvatori au extras o victimă, o femeie în vârstă de 59 ani, aflată în stare de inconștiență. În acest moment, echipajele SMURD îi acordă primul ajutor. Traficul este restricționat în totalitate, pe ambele sensuri, respectiv Berceni și Pipera.

Nu se cunosc circumstanțele în care s a produs acest eveniment.

Acționează 2 echpaje SMURD, Detașamentul Special de Salvatori”.

 

Circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă în sistem pendulă între stațiile Pipera și Aviatorilor pe firul 2.

Echipajul smurd a sosit imediat la față locului și a intervenit pentru a acordă primul ajutor.

Până la preluarea victimei de către echipajul medical, stația de metrou Piață Victoriei 1 este închisă pentru publicul călător și trenurile nu circulă prin această stație.

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Vom reveni cu detalii când circulația va fi reluată în condiții normale.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă