Ciolacu: Guvernul PNL – niște petarde economice. Guvernarea de dreapta înseamnă doar o prăbușire continuă a nivelului de trai

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu
3 iunie 2020, 11:21

”Guvernul PNL – niște petarde economice ! Catastrofe ! În doar câteva luni, acest guvern de incompetenți a întors România cu doi ani și jumătate în urmă ! Rata șomajului a crescut până la 4,8%, conform datelor publicate astăzi de INS!!! Guvernarea de dreapta înseamnă doar o prăbușire continuă a nivelului de trai. PNL=PDL, adică sărăcie, austeritate și șomaj”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El afirmă că, în guvernarea PSD au fost luate măsuri prin care au fost create sute de mii de locuri de muncă și a fost cea mai mică rată a șomajului din Europa.

”Guvernul PNL a distrus tot și ne-a adus din nou la nivelul anului 2017. Tabloul dezastrului este completat și de o prăbușire a turismului cu 98% în aprilie. Record istoric! 1 miliard de euro pierderi estimate doar în acest an. Abisal! Reprezentanții industriei HORECA au cerut disperați măsuri de sprijin și facilități fiscale din partea Guvernului. Au primit în schimb doar fumul trabucurilor liberale în față și un toptan de norme aberante care mai mult îi încurcă decât îi ajută””, mai arată Ciolacu.

Rata şomajului în luna aprilie a.c. a crescut la nivelul celei de acum 2,5 ani, respectiv cu 0,2 puncte procentuale față de cea înregistrată în luna precedentă (4,8 față de 4,6%).

 

 

sursa

mediafax.ro

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite