Ciolacu, după întâlnirea cu premierul: Nu am avut acces la PNRR. Planul nu are o coerență și o viziune clară a anilor pe care îi trăim

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu
20 mai 2021, 17:03

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că în cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu premierul Cîțu, la Palatul Victoria, nu a avut acces la Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. „Au fost prezentate niște principii și cam care este viziunea” a spus Ciolacu.

„Am sperat astăzi să avem o discuție mai aplicată. Nu am avut plăcerea din partea Guvernului României de a avea acces alături de partenerii sociali la PNRR. Au fost prezentate niște principii și cam care este viziunea. Avem o promisiune că ni se va trimite acest plan, ca să-l putem discuta și cu specialiștii, să vedem cum putem găsi niște mecanisme clare și transparente de acces a acestor bani și de absorbție a acestor bani. Nu am avut detaliile reformelor și aveam și noi propuneri de reforme pentru a fi prinse în PNRR”

„Din punctul nostru de vedere, în continuare, PNRR nu are o coerență și o viziune clară a anilor pe care îi trăim în acest moment și a motorului economic din toată Europa” a declarat Marcel Ciolacu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite