Ciocolată belgiană cu arome olteneşti, o afacere de succes în Crasna, Gorj. Praline cu mușețel, cuișoare, cu chimen, cu pălincă în loc de whisky

23 august 2020, 21:02

Praline cu mușețel, ciocolată cu cuișoare, ciocolată cu chimen. Acestea sunt doar câteva dintre sortimentele de praline cu arome inedite care se prepară în micul paradis al dulciurilor din județul Gorj.

Fabrica din localitatea Crasna a fost deschisă acum 8 ani, după ce belgianca s-a mutat definitiv împreună cu soțul în România. Dacă alte afaceri au suferit pe timpul pandemiei, mica fabrică de ciocolată nu duce lipsă de clienți.

Cuplul belgian iubește țara noastră de 15 ani. Cei doi soți făceau schimburi de experiență cu școli de la noi. Au început să viziteze des România și s-au îndrăgostit de peisajele fabuloase.

Românilor le place gustul ciocolatei belgiene, iar afacerea a crescut de la an la an. Câteva femei din sat au învățat deja să prepare bunătățile artizanale.

Fabrica de ciocolată din Gorj produce în acest moment peste 40 de sortimente de dulciuri, inclusiv cu nuci, fructe, miere sau pălincă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă