Ciocnire frontală în urma unei depășiri riscante în Arad. Cinci oameni au fost grav răniți

7 aprilie 2017, 09:02

Accidentul a avut loc pe DN7, la 80 de kilometri de Arad. Autocarul a izbit in plin un autoturism inmatriculat in Bulgaria. Toti cei cinci pasageri din masina au fost grav răniți.

Mai multe ambulanțe, dar și un elicopter SMURD au fost trimise la fața locului. Șoferul autoturismului a fost cel mai grav rănit şi a fost dus la spital cu elicopterul. Din autocar nu a fost nimeni rănit.

În autocarul care mergea spre Spania erau 28 de pasageri. La un moment dat, șoferul a intrat în depășirea unui Tir, cu toate că plouase și carosabilul era umed.

Din sens opus venea o altă mașină, înmatriculată în Bulgaria, iar șoferul autocarului nu a reușit să revină pe bandă. Așa că autoturismul care circulă regulamentar din sens opus a fost izbit în plin.

În mașina înmatriculată în Bulgaria se aflau doi bărbați, o femeie și doi minori, de 12 și 16 ani. Cu toții au fost grav răniți. Șoferul a fost dus cu elicopterul la spital. Femeia a fost resuscitată minute bune la fața locului și apoi urcată în ambulanță. Copiii și celălalt bărbat au fost duși la spitalul de urgență din Arad cu alte salvări.

Firma de transport a trimis un alt autocar care să îi ducă pe pasageri în Spania. Din cauza accidentului, circulația pe DN7 a fost oprită mai bine de o oră.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite