Cine romantice și flori de Sărbătoarea Îndrăgostiților

14 februarie 2022, 14:10

Valentine’s Day e o zi așteptată cu emoție și bucurie de cei îndrăgostiți. Cine nu a apucat să alerge prin magazine după darul potrivit, își poate surprinde iubita cu o cină specială.

Am pregătit un meniu special cu ingrediente special aduse din Italia: Amouse Bouche, prepeliță, somon și ca desert avem un cremoso cu miere cu zmeură, a precizat bucătarul Sergiu Giulan.

Un astfel de meniu costă 300 de lei. Dar sunt și restaurante care oferă o cină completă la prețuri mai accesibil. Ofertele încep de la 65 de lei, dar pot ajunge chiar și până la 600 de lei.

După ce devenit o sărbătoare exploatată mult comercial, mulți români lasă această zi din calendar să decurgă precum una obișnuită.

Persoanele mai romantice oferă flori. Iau lalele, frezii, margarete și trandafiri roșii de pe stradă ori fac comenzi online pentru un aranjament sofisticat.

Ne-am pregătit în special cu trandafirii roșii pentru că sunt cei mai căutați, dar recomandăm să se orienteze și către florile de primăvară. Comenzile au început să apară chiar de acum două săptămâni, noi livrăm la domiciliu, a spus florista Adina Dănceanu.

Ziua Îndrăgostiților sau Sărbătoarea Sfântului Valentin a devenit tot mai populară în România în ultimii ani.

Peste 10 zile, pe 24 februarie va fi sărbătoarea iubirii, numită la noi, în popor, Dragobetele.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă