Onlineul a preluat puterea în comunicare. Asigură notorietate și aduce bani celor care știu să folosească platformele virtuale și să atragă urmăritori și publicitate. An de an apar aplicații noi, care îi captivează în primul rând pe copii și tineri. Iar cine vrea să se facă văzut și auzit trebuie să știe cum să folosească noile canale de comunicare, atrag atenția experții.
Viitorul comunicării este în media socială, spun experții care au făcut o analiză a celor mai cunoscute platforme de comunicare online în 2019.
Emilia este unul dintre tinerii care profită din plin de notorietatea pe care ți-o oferă rețelele sociale.
Are 20 de ani și e pasionată de actorie. Își folosește talentul în filmulețele amuzante pe care le postează pe TikTok, una dintre cele mai noi rețele de socializare. Și în doar un an a strâns aproape 100 de mii de urmăritori.
Încă nu câștigă bani din asta, dar știe că în viitor lucruile s-ar putea schimba.
David Saranga ambasadorul Israleului în România știe cât de mare este impactul pe care comunicarea virtuală îl are, inclusiv în diplomație.
În 2008 a fost primul diplomat care a anunțat o conferință de presă pe platforma Twitter.
Tendințele acestui an în social media au fost dezbătute la unul dintre cele mai importante evenimente de profil, care a strîns în Capitală cei mai importanți actori din comunicarea online.