Cine este Bogdan Anicescu, interpretul în limbaj mimico-gestual de la informările Ministerului de Interne și ale Palatului Victoria

25 martie 2020, 17:22

Înca de la începutul crizei l-ați văzut pe Bogdan Anicescu alături de Raed Arafat, Marcela Vela sau, mai nou, alături de premierul Orban. Tânărul are 31 de ani și este absolvent de psihopedagogie socială. A învățat limbajul mimico-gestual încă din facultate. Cu modestie spune că singura sa grijă zilele acestea este să interpreteze cât mai bine pentru zecile de mii de români care au deficiențe de auz.

Tânărul este surprins de simpatia cu care este privit după ce a apărut des la televizor și pe Internet. A fost emoționat de mesajul pe care cei de la Ministerul de Interne i l-au trimis pe pagina de Facebook a instituției. Postarea a adunat peste 150.000 de aprecieri și peste 17.000 de redistribuiri.

Bogdan Anicescu spune că nu ar fi putut face mare lucru fără sprijinul colegilor de la Asociația Națională a Surzilor din România, o structură care anul trecut a împlinit un secol.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite