Cinci secții și un compartiment administrativ din Spitalul „Sf. Spiridon” Iași, focare de COVID-19

Cinci secții și un compartiment administrativ din Spitalul „Sf. Spiridon” Iași focare de COVID-19
Cinci secții și un compartiment administrativ din Spitalul „Sf. Spiridon” Iași focare de COVID-19
13 noiembrie 2020, 16:09

Potrivit DSP Iași, la Secţia Chirurgie Plastică au fost confirmate cu noul coronavirus încă 5 cadre medicale, la retestare, după ce, iniţial, au fost confirmate pozitiv 16 cadre medicale. Persoanele confirmate au fost izolate la domiciliu.

La Secţia gastroenterologie au fost confirmate cu noul coronavirus încă două asistente medicale, focarul inițial fiind format din șapte cadre medicale. Aici persoanele pozitive au fost izolaţi la domiciliu, iar contacţii direcţi plasaţi în carantină.

La Clinica ORL și Bloc operator ORL – a fost confirmat cu noul coronavirus încă un cadru medical, într-un focar în care, inițil erau confirmate pozitiv 7 cadre medicale.

În Clinica Diabet si Boli Metabolice au fost confirmate cu COVID-19 încă 7 cadre medicale. În cazul acestui focar, iniţial au fost confirmate pozitiv 6 cadre medicale.

În Secția Cardiologie, au fost confirmati cu COVID-19 încă 3 asistenti medicali. În cazul acestui focar, iniţial au fost confirmati pozitiv 7 infirmieri.

Este focar de COVID-19 și în Compartimentul ATA al Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași, Inițial focarul era cu cinci salariați, iar vineri a mai apărut un caz.

Sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă