Cinci gimnaşti şi un singur obiectiv: calificarea cu echipa României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Marius Urzică a stabilit sportivii care vor participa de săptămâna viitoare la mondialele de la Stuttgart

Marian Dragulescu
Marian Dragulescu
27 septembrie 2019, 15:59

 

„Acesta este momentul adevărului. Sperăm din tot sufletul să evolueze bine şi să nu avem nicio ratare. Dacă nu vom avea nicio ratare, avem toate şansele să ne calificăm”, a spus Marius Urzică.
Marian Drăgulescu are încredere în colegii săi şi speră la rezultate foarte bune.
„Încercăm să formăm o unitate, să ne susţinem unii pe alţii şi să facem o treabă bună împreună. Va fi foarte greu, dar noi o să ne jucăm şansa”, a declarat Drăgulescu.
Muntean speră să depăşească orice aşteptări şi să ajungă la Tokyo: „Sunt multe echipe care se bat la calificare, dar eu am încredere în colegii mei, am încredere în mine şi în tot staff-ul şi sperăm din toata inima să reuşim un rezultat bun. Să facem o surpriză să ne calificăm la olimpiadă”.
Vlad Cotuna a prins echipa la 3 luni după cea de-a doua operaţie la genunchi.
„Voi face patru aparate, pot spune că am ajuns la 80% din capacitatea mea şi sper ca la mondiale să cresc măcar 10% şi să iau note cât mai mari. Contează fiecare zecime la acest mondial”, a spus Cotuna.
În 20 de ani de când participă la mondiale, Drăgulescu a câştigat 8 medalii de aur la sărituri şi sol. La Stuttgart, prioritatea sa va fi însă echipa.  În 2001, când a câştigat primele două titluri mondiale, mezinul echipei, Răzvan Marc, abia se năştea.
„Vârsta îşi spune cuvântul. Am încercat să reuşesc să mă adaptez, să fac ce pot astfel încât şi din punct de vedere al sănătăţii să fac ce pot”, a mai zis Drăgulescu.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite