Cină în roata mare din capitala Ungariei. Soluția găsită de proprietarul unui restaurant de lux din Budapesta pentru a reduce din pierderi

19 octombrie 2020, 15:30

Din cauza pandemiei, turiștii nu au mai aglomerat capitala Ungariei așa că locuri că restaurantul Costes, inclus în ghidul Michelin sau roata mare din Budapesta au rămas fără clienți. O lovitură grea pentru ambii proprietari care s-au gândit să mai recupereze ceva din pagubă.

Karoly Gerendai, proprietarul restaurantului: Când turismul este în floare, nu are rost să blochezi roata cu un asemenea eveniment pentru că sunt destui clienți. Dar acum nu sunt nici aici, nici la restaurant pentru că nu sunt turişti. Așa ne-a venit ideea. Roata este locul ideal ca să păstrezi distanţa socială. În fiecare cabină a fost montată o masă la care se pot așeza 4 persoane.

Un loc la masa din Roata mare a costat 154 de euro, iar felul de mâncare a fost stabilit și anunțat atunci când s-au pus în vânzare biletele. A fost un succes pe care patronul restaurantului și-ar dori să-l repete dacă vremea va tine cu el.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite