Chris Evert: Serviciul Simonei Halep poate deveni o armă, am văzut asta în antrenamente

26 octombrie 2017, 22:47

Chris Evert: „Serviciul poate deveni o armă, am văzut asta în antrenamente. I-aș transmite să aibă încredere în propriul serviciu, asta ar ajuta-o să obțină punctele mult mai ușor.”

Criticată de Navratilova că „a făcut invers decât planul tactic recomandat de Cahill”, Halep este sfatuită de Evert să-i prelungească australianului contractul mai ales că Wawrinka vrea să-l angajeze ca antrenor.

„Îmi place jocul Simonei Halep având în vedere fizicul ei. Are o lovitură puternică, agresivă din spatele liniei de fund”, spune Evert.

Halep are în propriile-i mâini – nu numai calificarea în semifinalele de la Singapore dar și păstrarea locului 1 mondial: „Nu mă gândesc la calificare, ci să joc mai bine, de fapt. De fiecare dată când merg pe teren îmi doresc să fiu mai bună decât în urmă cu două zile sau decât ziua trecută. Deci, tot ce am în cap este să scap de gândurile negre și să joc mai bine”.

„Să-și păstreze atenția și să fie răbdătoare”, a consiliat-o Evert pe Halep înaintea meciului cu care Simona poate schimba istoria tenisului.

Simona  a pierdut miercuri meciul cu Caroline Wozniacki, dar în Grupa Roșie calculele arată că toate cele 4 jucătoare – Caroline Wozniacki, Simona Halep, Caroline Garcia și Elina Svitolina – au șanse de calificare în semifinale.

Cum se poate califica Simona Halep în semifinalele Turneului Campioanelor. Calcule în funcție de toate rezultatele.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite