Charlie Ottley, producător tv, scriitor şi globetrotter: „România poate fi noul paradis turistic mondial”

Toamnă bogată în ediţii de neuitat la Exclusiv în România
Toamnă bogată în ediţii de neuitat la Exclusiv în România
16 septembrie 2020, 15:41

Este producător tv, scriitor şi globetrotter, cunoscut la nivel planetar pentru serialele sale de călătorie, difuzate de prestigioase canale internaţionale de televiziune. Stabilit de 10 ani în România, Charlie Ottley a devenit un promotor asiduu şi eficient al ţării noastre, aducând beneficii substanţiale de imagine turismului românesc. În primul episod al noului sezon Exclusiv în România, Cristian Tabără îl are invitat pe jurnalistul englez Charlie Ottley. De curând, cunoscutul producător tv şi-a cumpărat o fermă la Şirnea, în judeţul Braşov, pe care intenţionează să o transforme în casă de oaspeţi. Charlie a dezvăluit, în premieră, la Exclusiv în România, de ce s-a îndrăgostit de România, dar şi cine este iubirea vieţii lui. Exclusiv în România, cu Charlie Ottley invitat, este la TVR 1, duminică, 20 septembrie, de la ora 17.00. Fix!

Toamnă bogată în ediţii de neuitat la Exclusiv în România

Escaladă pe Munţii Godeanu, explorări pe platforma ştiinţifică de la Măgurele, întâlniri cu personaje care au uimit lumea şi alte exclusivităţi din România ne vor prezenta Cristian Tabără şi echipa sa în noul sezon „Exclusiv în România”. Din 20 septembrie, de la 17.00, la TVR 1.

Noul sezon al emisiunii Exclusiv în România are la bază o nouă filosofie, iar aceasta va fi varietatea surprinzătoare a subiectelor alese. „Vom avea parte de multe exclusivităţi, vom escalada munţii Godeanu, spre vârful Gugu, vârful sfânt al dacilor, pentru ca, mai apoi să coborâm pe Platforma ştiinţifică de la Măgurele”, ne dezvăluie Cristian Tabără, gazda emisiunii.

Primul episod vine, de altfel, şi cu prima exclusivitate: jurnalistul britanic Charlie Ottley şi-a achiziţionat o proprietate la Şirnea. Ce şi de ce a cumpărat, de fapt, la Şirnea, cine este Oana şi ce planuri au ei împreună, de ce insistă jurnalistul să promoveze România şi cum o va face de acum încolo vom afla chiar de la cunoscutul Charlie Ottley, în prima ediţie a emisiunii Exclusiv în România. La TVR 1, duminică, 20 septembrie, ora 17.00.

În acest sezon, echipa emisiunii ne va arăta cine sunt românii şi străinii din Măgurele care au dat lumii cea mai mare putere produsă vreodată: 10 PWatt, adică a zecea parte din puterea Soarelui, concentrată pe un milimetru. Inclusiv acel milimetru îl vom vedea într-una dintre ediţiile sezonului Exclusiv în România.

Ne îndreptăm apoi atenţia către Soare, Lună, întregul spaţiu extraterestru, şi vom afla despre sasul transilvănean Hermann Oberth, cel care a inventat rachetele spaţiale şi îl întâlnim pe singurul român care a zburat cu o asemenea rachetă, Dumitru Prunariu. „Trecem şi pe la Topliţa, acolo unde s-a născut cel care a fost primul patriarh al României, dar şi premier, regent şi senator de drept, Miron Cristea. Tot acolo vi-l prezentăm şi pe patriarhul păstorilor, Ion Groza, omul care sărbătoreşte 50 de ani de stână şi o nuntă de aur”, adaugă Marin Găbudean unul dintre producătorii emisiunii.

Tot în acest sezon, echipa lui Cristian Tabără ajunge şi în Dobrogea, unde îl va căuta pe cel care a dat lumii calendarul după care se învârte şi astăzi toată planeta, Sfântul Dionisie cel Smerit. Dar despre Sfântul „Fulger” Efrem cel Nou, cel care împlineşte rugăciunile incredibil de repede, ştiaţi? Dacă nu, veţi afla în noul sezon  Exclusiv în România, la TVR 1.

„Cât despre istorie şi gastronomie, vedeţi vreo legătură între daci şi virşli? Dar între kurtoskalacs şi America? Dacă nu vedeţi, nu-i bai! Vă facem noi legatură. Şi încă ceva: cum puteţi face turul Transilvaniei în numai 30 de minute, dar şi cum arată un secui cu adevărat mare – toate răspunsurile şi încă multe alte lucruri cu adevărat inedite, în noul sezon Exclusiv în România. Din 20 septembrie, ora 17.00, la TVR 1”, ne invită Cristian Tabără.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

A murit realizatoarea de televiziune Florentina Satmari

Trei vești proaste despre vacanțele de anul acesta