Cerbul de Aur, seara a treia. Mii de spectatori au cântat și au dansat la recitalurile susținute de James Blunt, Horia Brenciu și Delia

1 septembrie 2018, 13:35

James Blunt a emoţionat mii de spectatori cu cea mai cunoscută dintre melodiile sale. Toţi cei prezenţi în Piața Sfatului din Brașov au fredonat Beautiful împreună cu artistul britanic.

După recital, James Blunt a fost aşteptat în culise de militarii de la Invictus. Sunt români răniți în teatrele de operațiuni din Irak și Afganistan, iar starul britanic a dorit să îi cunoască.

James Blunt a fost şi el militar înainte de a începe cariera muzicală şi a avut misiuni inclusiv în Războiul din Kosovo.

Și Delia a avut recital pe scena Cerbului de Aur. A fost răsplătită cu o avalanșă de aplauze încă din primul moment. Pe tot parcursul recitalului, publicul a cântat împreună cu ea.

Horia Brenciu s-a simțit excelent la recitalul din Piața Sfatului din Brașov, la fel ca atunci când a cântat prima dată la Cerbul de Aur.

Astăzi, de la ora 20.30, începe penultima seară a Cerbului de Aur, în care vom afla marele câştigător al Concursului. Unul dintre cei 18 concurenţi va primi Marele Trofeu.

Iar Nicole Scherzinger a pregătit un recital special pentru fanii din România.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite