Centrul capitalei Argentinei, locul celei mai mari petreceri din lume. Leo Messi, o imagine de zeci de milioane de aprecieri

20 decembrie 2022, 22:07

Centrul capitalei argentiniene este locul celei mai mari petreceri din lume, cu sute de mii de oameni în extaz, care sărbătoresc câștigarea Campionatului mondial de fotbal pentru a treia oara în istorie, dar pentru prima oară după 1986, când mulți din cei prezenți nu erau încă născuți.

Guvernul a decretat zi liberă și astăzi au funcționat cu program redus doar băncile și instituțiile vitale ale statului.

Argentina este într-o petrecere continuă de la câștigarea finalei, iar revenirea acasă a jucătorilor, în toiul nopții, a scos în stradă zeci de mii de oameni.

Messi a coborât primul din avion, cu trofeul în brațe. Cu medaliile de aur la gât și îmbarcați într-un autobuz fără acoperiș, jucătorii naționalei au fost aclamați pe tot drumul de la aeroport și cu greu au putut ajunge acasă pentru câteva ore de odihnă.

Pentru căpitanul naționalei, câștigarea acestei cupe este un moment semnificativ.

Messi a postat pe o rețea de socializare imagini în care pare că a dormit alături de trofeul mondial. A primit zeci de milioane de aprecieri.

Fără trofeu, dar nu mai puțin eroi! Așa au fost întâmpinați luni seară și jucătorii Franței, la întoarcerea acasă.

Place de la Concorde din Paris a fost neîncăpătoare și zeci de mii de oameni au mers să-și salute echipa care a jucat pentru a doua oară consecutiv finala Mondialului.

Chiar dacă au pierdut, francezii îl au pe cel mai bun marcator al cupei din Qatar, Kylian Mbappe, care a înscris în total 8 goluri.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite