Centrul Bucureștiului, împodobit de sărbători. Au fost instalate primele ghirlande de luminițe

Au fost montate primele luminițe de Craciun
Au fost montate primele luminițe de Craciun
11 noiembrie 2021, 21:50

„Am început montarea decoraţiunilor de Crăciun în Bucureşti. Primele luminiţe au fost montate în Piaţa Constituţiei, urmând să le instalăm pe toate până la sfârşitul lui noiembrie”, a anunţat primarul Capitalei, Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Primarul Nicuşor Dan a mai anunțat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că Municipalitatea va organiza un târg de Crăciun în Piaţa Universităţii, dacă contextul pandemic va permite.

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei: „În această iarnă, în condiţiile în care criza sanitară ne lasă, Municipalitatea va organiza un târg de Crăciun în Piaţa Universităţii, care nu va costa Municipalitatea nimic. Toate costurile pe care Municipalitatea le plăteşte o să fie recuperate din închirieri. Şi suntem în discuţii pentru închirierea unui operator privat care să organizeze târgul de Crăciun”.

Primarul a discutat cu membrii Consiliului General despre o posibilă reducere a taxelor pentru ocuparea domeniului public, pentru anul acesta.

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei: „Este o propunere pe care am făcut-o consilierilor. Ar fi prima dată când Primăria Capitalei nu ar cheltui, ci ar câştiga din organizarea târgurilor de Crăciun. Numai că suntem în nişte condiţii pandemice care opresc organizatorii privaţi să aibă prezenţă 100% pe respectivul teren. Şi atunci am propus ca aceste taxe să fie reduse în condiţiile pandemice de azi şi numai până la sfârşitul acestui an”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite