Centru de vaccinare anti-COVID la ALRO Slatina. Aici vor fi imunizați şi angajaţi ai altor 4 companii de pe platforma industrială

Alro Slatina
Alro Slatina
27 aprilie 2021, 17:06

În centrul de la ALRO Slatina va începe vaccinarea pe 5 mai. Personalul medical va fi asigurat de către companie, iar vaccinurile vor fi distribuite de DSP Olt.

În acest centru, primul din judeţ deschis în cadrul unei companii private, se va administra vaccin Pfizer şi se estimează că vor fi imunizate zilnic aproximativ 90 de persoane.

În centrul de la ALRO vor fi vaccinaţi şi angajaţi ai altor 4 companii de pe platforma industrială Slatina, respectiv Pirelli, Bekaert, TMK-Artrom şi Prysmian.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al ALRO, Marian Năstase, a subliniat într-un comunicat că ALRO sprijină eforturile autorităţilor de accelerare a procesului de vaccinare în scopul revenirii la normalitate.

„Vaccinarea este singura şansă de a reveni la o stare de normalitate atât în viaţa noastră privată, cât şi în cea de afaceri şi considerăm că este de datoria noastră să sprijinim eforturile autorităţilor locale şi naţionale de a accelera acest proces şi de a oferi angajaţilor noştri oportunitatea să primească protecţia necesară împotriva COVID-19”, a declarat Marian Năstase, citat de Agerpres.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite