Centru de vaccinare anti-COVID în Parcul Lumea Copiilor. Daniel Băluță: De luni, o unitate mobilă va merge în toate școlile din sectorul 4

2 iunie 2021, 13:13

Începând cu ziua de luni, o unitate mobilă va fi prezentă la absolut toate unitățile școlare din sector, în baza unei programări astfel încât, toți părinții care își vor da acordul pentru vaccinarea copiilor să poată să beneficieze de acest lucru – nu doar copiii, cât și părinții, bunicii și toți oamenii din zona geografică respectivă. Ținem foarte mult ca această caravană să ajungă la nivelul fiecărui bloc, la nivelul fiecărui om, astfel încât, aici în secotrul 4 cât mai mulți oameni să se vaccineze, a declarat primarul sectorului 4.

”Facem așadar un pas important în lupta pe care o avem cu pandemia, pas neapărat necesar pentru a reveni cât mai repede la viața normală” a declarat primarul sectorului 4, Daniel Băluță, la deschiderea centrului.

Col. dr. Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a fost și el prezent în Parcul Lumea Copiilor și a răspuns întrebărilor jurnaliștilor.

Pentru vaccinarea copiilor între 12 și 15 ani este folosit serul de la Pfizer BionTech și este nevoie de acordul părinților sau al tutorelui legal.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

România, la un pas de epidemie de gripă