Centre pentru angajații din companii, care se pot vaccina la locul de muncă. Imunizarea se va face exclusiv cu serul de la AstraZeneca

Angajații companiilor se vor putea vaccina chiar la locul de muncă, unde va fi amenajat un centru special și va fi asigurat și personal medical. Imunizarea se va face exclusiv cu serul de la AstraZeneca și nu va mai fi necesară utilizarea platformei de programare.

14 Aprilie 2021, 20:56 Știrile TVR |
Centre pentru angajații din companii
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Propunerea de vaccinare a angajaților în centre speciale, organizate de companii, a existat și la începutul anului din partea mediului de afaceri, când nu erau însă doze suficiente. Lucrurile s-au schimbat acum și autoritățile pot implementa soluția.

Centrele de vaccinare se vor organiza cu susținerea financiară a operatorului economic. Pentru companiile care nu dispun de personal medical, vor fi constituite echipe mobile care vor fi arondate unui centru fix care are doze de ser de la AstraZeneca.

La Cluj, în parcul industrial Tetarom, se amenajează un centru de vaccinare cu șapte fluxuri, pentru mai multe companii rezidente. Pe liste s-au înscris în jur de 20 de mii de persoane, iar lucrările de amenajare sunt aproape gata.

Firmele care au mai puțin de 100 de angajați vor face liste cu persoanele care doresc să se vaccineze, le vor trimite la Direcțiile de Sănătate Publică și se vor putea prezenta apoi la vaccinare în centrele fixe.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CORONAVIRUS
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 29°C 29°C
IASI 28°C 22°C
CLUJ 25°C 21°C
CONSTANTA 26°C 27°C
CRAIOVA 28°C 27°C
BRASOV 25°C 22°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI