Cele trei mame care au bătut un elev în școală, în arest la domiciliu

1 februarie 2018, 11:05

Scenele șocante au avut loc marți, în școala Dan Barbilian din Constanța. Mamele, cu vârste cuprinse între 29 și 37 de ani, veniseră să depună plângere împotriva unui băiat care le-ar fi lovit copiii. Când au plecat de la secretariat, s-au întâlnit cu el pe hol. L-au luat la întrebări și, pentru că acesta le-ar fi spus că cei doi meritau bătaia, s-au enervat și au început să-l lovească.

Femeile au fost oprite de profesoara de sport și de un paznic, apoi scoase din școală.

Băiatul agresat este elev în clasa a V-a, deși are 14 ani. De-a lungul timpului a avut mai multe probleme de comportament și i s-a scăzut nota la purtare. A făcut și câteva ședințe de consiliere psihologică, dar a renunțat.

Copilul bătut a fost expertizat medico-legal. Mama băiatului spune că va face plângere și că nu este singurul abuz comis asupra copiilor ei la școală.

Conducerea școlii face anchetă. A anunțat și autoritățile.

Mama băiatului ar fi și ea cunoscută pentru violență. A bătut un gardian din şcoală în urmă cu câţiva ani, pentru că ar fi avut un comportament inadecvat față de fiica ei. Tatăl băiatului lovit este sirian. Cei doi sunt în proces de divorț.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite