Cel puțin doi elevi, agresați de un coleg la o școală din Mehedinți. Conducerea instituției nu a luat măsuri, deși o fată a ajuns la spital

7 decembrie 2018, 09:24

Părinții a doi dintre copiii loviți spun că elevul agresor nu este la prima ispravă și că deși au reclamat cazul conducerii școlii, împotriva acestuia nu s-a luat nicio măsură.

Una dintre fetițele bătute a ajuns la sfârșitul lunii noiembrie la spital, unde a stat cinci zile, după ce a fost lovită cu genunchii în stomac. Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor, care au întocmit un dosar penal.

O elevă în clasa a VIII-a la școala din satul Jidoștița a ajuns la spital, după ce a fost lovită cu genunchii în stomac.

Adolescenta l-a filmat pe agresor în timp ce lovea un elev de clasa a V-a și vroia să șteargă banca cu hainele lui.

Tatăl elevului de clasa a V-a spune că fiul său se teme să mai meargă la școală din cauza colegului mai mare. Părinții spun că au sesizat agresivitatea acestuia, dar profesorii nu au luat nicio măsură, ba chiar ar fi încercat să ascundă cele întâmplate.

Cazul a ajuns pe masa Inspectoratului Școlar, care a demarat o anchetă. Agresiunea a ajuns și în atenția polițiștilor, care au intocmit un dosar penal.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă