Cel mai carismatic ambasador, cel al Marii Britanii, Paul Brummell, și-a luat la revedere de la România

5 iulie 2018, 22:30

Cunoscut drept cel mai carismatic ambasador acreditat la Bucureşti, Paul Brummell nu s-a dezis de această imagine nici la final de mandat. Între prezentări ale obiectivelor turistice, diplomatul a dezvăluit ce muzică românească ascultă, dar şi un secret: se întoarce în Marea Britanie mai greu, la propriu.

Întrebare: Domnule ambasador, dar cu câte kilograme aţi venit în mandatul la Bucureşti şi cu câte plecaţi?

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii în România: „Este un secret de stat. Din păcate, cred că mai multe decât cum am ajuns”.

De vină e mâncarea noastră tradițională, care îi place ambasadorului atât de mult. Ce preferințe are ne-a dezvăluit în ultima sa conferință de presă.

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii în România: „Mie îmi place foarte mult mămăliga. La Iaşi am mâncat foarte mult bulz şi chiar tochitură şi tocăniţă”.

Paul Brummell a fost numit ambasador în România în 2014. A devenit repede cunoscut pentru că nu s-a sfiit să descopere tradiţiile noastre, să recite poezii în limba română sau să se afişeze la multe evenimente publice. A dormit chiar şi pe stradă, pentru a atrage atenţia asupra nevoilor oamenilor fără adăpost.

Ambasadorul britanic s-a ferit să comenteze situația din România, dar are un ultim mesaj pentru țara noastră.

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii în România: „În primul rând este important că reforma trebuie să ajute lupta împotriva corupţiei şi stabilirea statului de drept”.

În locul lui Paul Brummell va veni Andrew Noble, cel care până acum a fost ambasadorul Marii Britanii în Algeria.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite