Cei trei angajaţi ai Guvernului nu sunt infectați cu noul coronavirus

Noul coronavirus se răspândeşte rapid
Noul coronavirus se răspândeşte rapid
9 martie 2020, 10:49

ACTUALIZARE

„Cele trei cazuri, posibili contacți ai femeii de 42 de ani din București, despre care s-a discutat azi că ar fi putut contacta coronavirus, și ar fi avut legătură cu Guvernul României, au ieșit cu rezultat negativ”, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

_______________________________________________________________________________

Femeia de 42 de ani din Bucureşti a fost confirmată cu COVID-19 duminică, aceasta fiind un contact apropiat al bărbatului de 49 de ani, din Capitală, depistat pozitiv în cursul zilei de sâmbătă. Femeia a fost dusă la Institutul ”Matei Balş” pentru tratament de specialitate.

Primarul Capitalei: Fiul bucătăresei de la Guvernul României este suspect de infecție cu noul coronavirus

Despre un posibil caz de infectare cu coronavirus în interiorul Guvernului a vorbit astăzi și primarul Capitalei, Gabriela Firea.

„Este suspect băiatul unei doamne bucătărese de la Guvernul României. Vă dați seama ce impact. Pentru că doamna bucătăreasă a fost în bucătărie, nu cred că a avut mijloace de protecție decât cele normale, nu ceva special și a pregătit mâncarea pentru angajații Guvernului și pentru demnitari”, a spus Gabriela Firea în conferință de presă.

Aceasta consideră, în acest context, că nu este de părerea că situația impune relaxare, ci mai degrabă acțiune, pentru limitarea răpândirii coronavirusului.

„Nu cred că trebuie să le dăm crezare celor care spun să fim foarte relaxați și foarte liniștiți. Nu trebuie să ne panicăm, nu trebuie să creăm psihoze nu trebuie să fim fataliști, dar sub nicio formă nu cred că este de condamnat faptul că vrem să luăm măsuri”, a mai spus Firea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite