Cei doi răniți cu arsuri grave în explozia de la Petromidia au fost transferați în Germania

5 iulie 2021, 09:42

Cei doi angajați ai rafinăriei Petromidia, în vârstă de 53 și 58 de ani, au fost transportați la o clinică de specialitate din Offenbach, în Germania. Aeronava Spartan a forțelor aeriene române a decolat în jurul orei 11 din baza 90. Transferul pacienților în străinătate a fost făcut la solicitarea familiei.

Un alt angajat rănit în explozia de vineri de la Petromidia a fost operat la spitalul din Constanța. Compania a anunțat că acesta a început să meargă și că se recuperează rapid. Într-o postare pe pagina de socializare, bărbatul de 27 de ani susţine că starea sa de sănătate nu este aşa de bună și că se deplasează foarte greu.

Iulian Atanasiu, tânărul de 32 de ani mort în explozie a fost inmormântat. A lăsat în urmă soția și o fetiță de doi ani.

Între timp, procurorii constănțeni strâng probe în dosarul de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă. Fac cercetări şi inspectorii de muncă, iar mai mulţi specialişti verifică echipamentele rafinăriei pentru a stabili dacă explozia a fost rezultatul unei greşeli sau al unei defecţiuni.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite