Cehia: Cum combate un patron de restaurant risipa alimentară

Cine nu mănâncă tot din farfurie, plăteşte! Este deviza unui restaurant din Cehia, care îi taxează pe clienţii care nu mănâncă tot ce au comandat.

19 August 2019, 10:17 (actualizat 19 August 2019, 10:19) |

 

Localul cu autoservire îi lasă pe oameni să pună cât vor în farfurie. Însă, dacă nu consumă tot, trebuie să mai plătească 50 de coroane, echivalentul a câţiva euro.

Patronul restaurantului spune că vrea să combată astfel risipa alimentară şi obiceiul clienţilor de a comanda mai mult decât pot să mănânce.

CUVINTE CHEIE
 
Articole pe aceeaşi temă
 
*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 15°C 6°C
IASI 9°C 4°C
CLUJ 3°C 2°C
CONSTANTA 16°C 7°C
CRAIOVA 9°C 4°C
BRASOV 10°C 3°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI