Cea mai mare tiroliană din Capitală, închisă de primăria sectorului 4 după ce o femeie a fost rănită vineri seară

19 august 2017, 16:10

Tiroliana din parcul Lumea Copiilor este cea mai mare din Capitală şi a atras multă lume încă de la inaugurare.  După lăsarea întunericului, distracţia poate deveni periculoasă. Pe sârmă ajungi să zbori la 12 metri înălțime şi cu 65 de kilometri pe oră.

Cursa unei tinere de 21 de ani pe cea mai lungă tiroliană din Capitală s-a încheiat la spital. S-a accidentat la sosire, acolo unde nu era nimeni care să o prindă.

Martorii au sunat la 112, iar victima a fost transportată la spitalul Bagdasar Arseni. A suferit leziuni la picior, însă este în afara oricărui pericol.

Potrivit martorilor, angajaţii parcului de distracţii care se ocupau de tiroliană s-au speriat şi i-au dat banii înapoi tinerei, după care au plecat.

Tiroliana a fost deschisă în urmă cu două săptămâni şi a costat 125 de mii de euro. Este cea mai nouă dintre distracțiile de top propuse de primării.

În sectorul 2, în Parcul Tei, este cea mai mare roată.  Şi aici, la începutul anului, zeci de persoane au rămas blocate în cabine timp de 45 de minute din cauza unei pene de curent.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite