Cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu, diagnosticată cu coronavirus

Handbalista Cristina Neagu
Handbalista Cristina Neagu
6 octombrie 2020, 13:05

Reprezentanții clubului dau asigurări că starea de sănătate generală a sportivei este bună. Cristina Neagu este în legătură permanentă cu staff-ul medical al echipei.

Înainte de a fi depistată pozitiv, Cristina Neagu nu a intrat în contact cu nicio altă coechipieră.

„Atât sportivele care au fost convocate la loturile naționale, cât și cele care s-au aflat în pregătire la București au fost testate de minimum 2 ori de la apariția acestui caz, toate rezultate fiind negative. În aceste condiții, deplasarea echipei CSM București în Norvegia, pentru partida cu Vipers Kristiansand, meci contând pentru etapa a IV-a a grupelor Ligii Campionilor, nu este în pericol”, se arată într-un comunicat de presă.

Cristina a fost depistată pozitiv la noul coronavirus, dar se simte bine, nu are niciun fel de problemă, a avut câteva simptome, dar acum e bine. Se află în autoizolare în acest moment„, a precizat inițial o sursă pentru Agerpres.

Formaţia CSM Bucureşti va juca pe 10 octombrie, în Norvegia, cu Vipers Kristiansand, într-un meci din cadrul Ligii Campionilor.

„Ieri, 5 octombrie 2020, lotul echipei feminine a efectuat testul pentru deplasarea în Norvegia, rezultatele fiind negative, iar la sosirea în Kristiansand, întreaga delegație va intra în izolare și se va supune unei noi testări, conform prevederilor legale din această țară”, au mai arătat reprezentanții CSM București.

În ultima perioadă au apărut mai multe cazuri de coronavirus în handbalul românesc. S-au înregistrat teste pozitive la formaţiile masculine Minaur Baia Mare, CS Magnum Botoşani, CSM Bacău, precum şi la echipele feminine Gloria Buzău, HC Dunărea Brăila şi SCM Râmnicu Vâlcea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite