Ce scriu politicienii în vremea pandemiei

6 noiembrie 2020, 14:58

Sebastian Burduja a pus pe hârtie „planul pentru România” și cei care îi citesc cartea din scoarță în scoarță vor afla motivele pentru care el a renunțat la viața de peste ocean și a ales să se întoarcă acasă. Burduja speră să îi convingă și pe alții să dea o mână de ajutor pentru reconstrucția României, o țară din care nimeni să nu mai fie obligat să plece pentru un trai mai bun.

Sebastian Burduja, secretar de stat MF: “Chiar la începutul pandemiei mi-am dat seama că suntem în fața unei criza fără precedent și mi-am pus întrebarea cum facem. Să ne transformam această criză în oportunitate. Să ne transformăm societatea, politica, economia. E o viziune proprie despre ce putem face cu această țară”.

Politicianul crede că prin muncă și merit, oricine poate avea succes și aici, în România. Dar pentru asta ar fi nevoie de șapte revoluții, printre care cea a dezvoltării, prin infrastructură, inovare și tehnologie. Alti politicieni se axează pe materiale care țin de profesia lor.

Doctorul Alexandru Rafila și-a făcut timp să scrie în acest an două materiale în reviste cunoscute la nivel internațional.

Aleaxandru Rafila, reprezentantul României la OMS: „Eu scriu cursuri, materiale de specialitate. Asta e activitatea mea cotidiană”.

Alti lideri își pun gândurile pe rețelele sociale și le transmit cetățenilor planurile lor de viitor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite