Patriarhia se implică în campania de vaccinare. Ce conține broșura informativă care va fi distribuită credincioșilor

11 ianuarie 2021, 17:08

Din broşura „Vaccinarea împotriva COVID-19 în România – Gratuită, Voluntară, Sigură” clericii, dar şi credincioşii, vor afla cum funcţionează un vaccin, care sunt tipurile de vaccinuri anti-Covid 19 autorizate sau în curs de autorizare, etapele dezvoltării serului sau principiile strategiei de imunizare.

Tot în materialul informativ pot fi găsite şi explicaţiile specialiştilor despre cum a fost posibilă realizarea unui vaccin atât de repede – o întrebare care, de altfel, este pe buzele tuturor.

„Deşi nu au fost aprobate ca produse de uz uman până în prezent, vaccinurile bazate pe ARN mesager, la fel cum este cel folosit acum în România, sunt studiate de peste 10 ani, fiind considerate foarte promiţătoare” – se arată în broșură.

Un capitol important din broşură se referă la etapele vaccinării în România. De aici puteţi afla, în funcţie de categoria de populație din care faceți parte, când vă puteţi imuniza.

Broşura transmisă tuturor cultelor religioase are 18 pagini şi conţine informaţii esenţiale legate de vaccinare, explicate pe înțelesul tuturor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite