TELEJURNAL REGIONAL

"Cazul Tudor Vladimirescu", cel mai complex spectacol pus în scenă de actorii Teatrului Dramatic "Elvira Godeanu" din Târgu Jiu. Fundalul sonor - muzica rock a trupei Bucium

Iubitorii de teatru din Târgu Jiu au avut parte serile trecute de un eveniment inedit. Piesa "Cazul Tudor Vladimirescu", în regia lui Gavriil Pinte, a strâns pe insulița din oraș zeci de spectatori, care au intrat la teatru doar în baza adeverinței de vaccinare anti-coronavirus ori a unui test negativ. Spectacolul a fost dedicat împlinirii a 200 de ani de la Revoluția lui Tudor Vladimirescu.

14 Iunie 2021, 12:30 (actualizat 14 Iunie 2021, 12:34) |

"Cazul Tudor Vladimirescu" a urmărit parcursul eroului de la Vladimir. A prezentat detalii din viața sa privată, dar și din cea publică, așa cum a fost scrisă în cărțile de istorie.

A fost o muncă de mai bine de un an, la care au pus umărul peste 100 de actori și nu numai.

Muzica rock a fost asigurată de trupa Bucium.

Mihai Rădulea l-a readus la viață pe Tudor Vladimirescu. Actorul are doar 25 de ani și spune că rolul a fost una dintre cele mai mari provocări din cariera sa.

"Cazul Tudor Vladimirescu" a fost cel mai complex spectacol pus în scenă de actorii de la Târgu Jiu.

La eveniment au participat doar spectatorii care au făcut dovada vaccinării anti-COVID, ori care au prezentat un test COVID negativ.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN TELEJURNAL REGIONAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 16°C 16°C
IASI 15°C 17°C
CLUJ 12°C 12°C
CONSTANTA 13°C 14°C
CRAIOVA 14°C 14°C
BRASOV 12°C 13°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI