Cazul morții misterioase a lui Natalie Wood, redeschis. Anchetatorii îl consideră pe Robert Wagner, soțul actriței, „persoană de interes”

3 februarie 2018, 11:34

Polițiștii care investighează moartea actriței Natalie Wood, din anul 1981, spun că soțul ei, actorul Robert Wagner este acum o persoană care „prezintă interes” pentru anchetă.

Wagner „și-a schimbat povestea constant”, de-a lungul timpului, spun acnhetatorii, citați de  BBC online.

„După investigațiile din ultimii șase ani, cred că Wagner este mai mult decât o persoană de interes”, a declarat pentru CBS News locotenentul John Corina de la poliția din Los Angeles.

De-a lungul timpului, Robert Wagner a oferit mai multe variante, în contradictoriu, ale evenimentelor de pe yacht, din noiembrie 1981.

Natalie Wood s-a înecat în largul coastei californiene. Corpul ei a fost găsit plutind pe suprafața apei. Era îmbrăcată în cămașă de noapte și o jachetă. Moartea a fost considerată accidentală, atunci și dosarul, clasat. A fost redeschis apoi în 2011, când au apărut elemente noi. Cauza morții a fost schimbată în „moarte prin înec și alți factori necunoscuți”, dar Wagner nu era considerat suspect. Abia acum s-a stabilit că poate avea legătură cu crima. Actorul are 87 de ani și refuză să răspundă oricărei întrebări.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite