Cazul din Caracal. Gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dincă vor fi scanate

13 august 2019, 12:13

Andrei Marinaș transmite de la Craiova: Au fost aduse în curtea lui Dincă două buldo-excavatoare și un camion pentru a căra tot ce se află în curtea lui Gheorghe Dincă, au fost tăiați copaci și au fost cărate foarte multe obiecte, vechituri, fiare vechi și gunoaie – anchetatorii au descoperit și o groapă în curte, în care Dincă depozita foarte multe gunoaie. Abia după ce toată curtea de peste 2.500 de metri pătrați va fi goală, abia atunci va putea fi folosit scannerul pentru a verifica solul, în încercarea de a găsi noi probe.

Avem și o informație nouă: o femeie de 49 de ani din comuna Brâncoveni a depus astăzi o plângere pentru viol și lovire împotriva lui Gheorghe Dincă, femeia spune că în lunile mai și iunie s-a aflat de mai multe ori la casa acestuia, pentru a-l ajuta la curățenie, și Gheorghe Dincă a devenit violent și ar fi violat-o, cazul a fost declinat către DIICOT.

–––––––––––––––––––––-

Omul de afaceri Remus Rădoi a fost chemat, marți, la sediul Poliției din Caracal pentru a fi audiat, însă acesta a afost amânată.

În curtea lui Gheorghe Dincă ancheta a continuat. Poliția a ajuns la prima oră, apoi a fost adus și Gheorghe Dincă și un excavator.

Tot astăzi va fi adus și un scaner care îi va ajuta pe anchetatori să vadă ce se află în acele gropi cimentate. Vor fi sparte acele gropi însă acum se face o curățenie, au fost aduși și angajați de la ADP care au tăiat iarba și au curățat curtea lui Gheorghe Dincă pentru a ușura munca anchetatorilor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite