Cazul Caracal: Căutările de probe în casa lui Gheorghe Dincă au fost reluate

12 august 2019, 10:42

Procurorii DIICOT și criminaliștii au revenit, luni dimineața, cu un nou mandat pentru a căuta noi probe în locuința lui Gheorghe Dincă, după ce acesta a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani și pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani.

Oamenii legii percheziționează în continuare casa lui Dincă, dar este posibil să se treacă și la spargerea gropilor acoperite cu beton.

La percheziții participă și Gheorghe Dincă.

În paralel, mai multe persoane, apropiați și cunoscuți ai bărbatului bănuit de două crime sunt audiați la sediul Poliţiei Caracal.

Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani,  din comuna Dobrosloveni, a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină „la ocazie”.

Joi, 25 iulie, minora a sunat la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată și violată de un bărbat. Autorităţile au reuşit să identifice locul și să intre în casa criminalului, vineri la ora 6.00, la circa 19 ore distanță de la apelul fetei.

Gheorghe Dincă a recunoscut în cadrul anchetei că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, dar şi pe o altă adolescentă dispărută anul acesta, Luiza Melencu, din comuna doljeană Dioşti.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă