Cazul Caracal | Anchetatorii au reluat luni cercetările în casa și în curtea lui Gheorghe Dincă

5 august 2019, 08:36

A fost o nouă zi grea pentru anchetatori, o nouă zi în care au reușit să adune încă o piesă importantă de puzzle în acest tablou care a șocat întreaga țară, a transmis de la Caracal Andrei Marinaș, corespondent TVR.

Doi polițiști de la Omoruri au reușit să îl convingă pe Gheorghe Dincă să le spună ce a făcut cu cadavrul Luizei. I-au explicat că e important pentru liniștea sufletească a părinților și pentru ca fata să aibă parte de o înmormântare creștinească.

Dincă le-a mărturisit polițiștilor veniți de la București că și pe Luiza Melencu, fata dispărută în aprilie, ar fi omorât-o, i-ar fi incendiat corpul și i-ar fi aruncat rămășițele la marginea unei păduri. Anchetatorii au mers acolo împreună cu inculpatul. Au găsit un sac care conținea fragmente osoase arse și cenușă.

Rămășițele urmează a fi expertizate.

Inculpatul le-a povestit criminaliștilor că a folosit aceeași metodă ca în cazul Alexandrei și că totul s-a întâmplat în locuința sa. Gheorghe Dincă a declarat că ar fi ucis-o pe Luiza Melencu în aceeași zi în care a răpit-o și sechestrat-o.

În jurul orei 18.30, Dincă a fost dus înapoi în arestul poliției.

Cercetările vor continua marți.

ACTUALIZARE În jurul orei 9.00, anchetatorii împreună cu Gheorghe Dincă s-au întors la casa acestuia, unde continuă cercetările. Rămâne de văzut dacă astăzi vor fi sparte gropile cimentate din curtea casei.

Gheorghe Dincă se află în arestul IPJ Olt și urmează să sosească, alături de anchetatori, la locuința sa, unde vor fi reluate cercetările. Este a patra zi de verificări.

Astăzi, anchetatorii caută noi indicii legate de dispariția Luizei Melencu, fata care este de negăsit din data de 14 aprilie 2019.

Până în acest moment există doar mărtiriile lui Gheorghe Dincă, care a recunoscut că a ucis-o pe Luiza, însă în privința locului în care s-ar afla cadavrul există multe neconcordanțe. Acesta a spus că a aruncat trupul în Dunăre, apoi a spus că l-a aruncat în Olt.

Anchetatorii vor face cercetări în casă, în curte, în mașini, în dependințe și în beciul de pe proprietatea lui Dincă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite