Cazul ”mâncătorului de femei” a fost redeschis. Vasile Lavric a fost dus la audieri

4 decembrie 2020, 12:52

ACTULIZARE În acest dosar ar fi vorba de o patra femeie dispărută. Mai exact, aceasta se numește Aurica Bodnărescu și era concubina lui Vasile Lavric, cu care avea și copii, informează Monitorul de Suceava.

__________________

În urma cu aproximativ trei săptămâni, anchetatorii au făcut noi săpături, la domiciliul din Rădăuți al lui Vasile Lavric. Au fost descoperite noi dovezi, iar în această dimineață, Vasile Lavric, în vârstă de 62 de ani a fost ridicat și dus la audieri.

Bărbatul a fost de la bun început principalul suspect în disparițiile misterioase a trei surori: Iuliana, Nicoleta, Ramona.

Iuliana a dispărut în 1995, când avea doar 16 ani. Între timp Lavric se căsătorește cu Nicoleta Iordache, însă ți acesta dispare în 2005. Apoi are o relație cu Ramona Iordache iar femeia dispare câteva luni mai târziu.

În 2014, Lavric este arestat însă nu pentru dispariții ci pentru tentativă de omor asupra soției. A stat patru luni și jumătate în arest , după care Curtea de Apel Suceava a înlocuit măsura cu arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Până acum, Vasile Lavric, mecanic auto, a trăit nestingherit la Rădăuți.

Acum procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au redeschis cazul.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite