Caz şocant de abuz și tortură în California. 13 copii, ţinuţi captivi de părinţii lor în pivnița casei

16 ianuarie 2018, 14:36

Liniștea acestei comunități de lângă Los Angeles a fost perturbată după ce s-a aflat că în beciul unei case erau ținute captive 13 persoane. Este vorba de frați și surori, cu vârste cuprinse între 2 și 29 de ani, unii legați cu lanțuri de propriii părinți. David Allen Turpin în vârstă de 57 de ani și Louise Ana Turpin de 49 au fost arestați.

Sunt genul de oameni despre care nu prea poţi să ştii mare lucru. Aveau un comprtament bolnăvicios, ca de cult. Erau extrem de discreţi. Îi mai vedeam când şi când dar nu primeau niciodată vizite” –  vecina familiei Turpin.

Poliția a fost alertată după ce o fetiță a reușit să fugă. Copila arăta atât de rău încât oamenii legii au crezut inițial că nu are mai mult de 10 ani, dar de fapt este o adolescentă de 17. De altfel, 7 din cele 13 victime sunt adulți însă într-o stare de sănătate, fizică și psihică, extrem de precară.

Să întâlneşti o asemenea situaţie în zilele noastre este o tragedie. Întreg personalul a fost profund impresionat. Nu le venea să creadă ce văd” – directorul spitalului local, Mark Uffer.

Soții Turpin au fost acuzați de tortură și potrivit poliției, sunt incoerenți și nu au oferit niciun motiv pentru felul în care își țineau copiii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite