Caz revoltător în Mehedinţi. Un copil de 5 ani, abuzat sexual în repetate rânduri, de tatăl său în vârstă de 53 de ani

14 octombrie 2022, 11:53

Prima persoană care a observat că micuțul de 5 ani avea un comportament neobișnuit a fost chiar bunica lui. Femeia, care a lucra la o secție de psihiatrie, avea cunoștințe în domeniu și a bănuit că era ceva în neregulă cu copilul. Ulterior, mama a discutat cu el, iar băiatul i-a mărturisit abuzurile la care îl supunea propriul tată. Răspunsurile au fost înregistrate și prezentate ca probe magistraților. Iar micuțul a fost supus unor expertize de specialitate, în urma cărora s-a confirmat abuzul sexual.

Bărbatul acuzat are 53 de ani și este un fost militar de carieră, dar în urma restructurărilor din armată, a ajuns să lucreze la Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin, de unde s-a pensionat acum doi ani și jumătate. Reprezentanții sistemului penitenciar din România susțin că în timpul serviciului, bărbatul nu ar fi avut un comportament suspect.

Specialiștii spun că netratat, abuzul sexual poate lăsa urme adânci în comportamentul minorului.

Suspectul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Drobeta-Turnu Severin. Magistrații au considerat că nu sunt probe care să demonstreze în mod direct un abuz sexual. Și au decis că acesta să fie plasat sub control judiciar timp de 60 de zile.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite