Caz incredibil la Timișoara: Câini ținuți captivi într-o garsonieră, printre fecale și gunoaie

11 august 2023, 18:47

Disperaţi din cauza mirosului insuportabil şi a zgomotelor, oamenii au făcut nenumărate sesizări. Situaţia s-a rezolvat abia după ce instanţa a dat un ordin de ridicare a animalelor. În urmă cu 15 ani, femeia a fost dată în judecată şi i-au fost confiscaţi 20 de câini, din aceleaşi motive.

Garsoniera, de nici 30 de metri pătrați, a fost transformată de proprietară într-un adăpost pentru câini. De-a lungul timpului, a adunat 14 animale, care stăteau închise printre mormane de gunoaie. Sătui să suporte mirosul pestilențial care se simțea până și pe casa scării, vecinii au apelat la diferite instituții și în cele din urmă la instanța.

Instanța a decis că animalele să fie evacuate din locuință. Ieri seară, ordinul a fost pus în aplicare. La vederea autorităților, proprietara a lăsat ușa deschisă și a plecat de acasă.

În urmă cu 15 ani, femeia a mai trecut printr-o situație asemănătoare. Și atunci creștea aproape 20 de câini, iar vecinii au făcut plângeri până când animalele au fost ridicate din garsonieră. Dincolo de faptul că a rămas fără câini, bătrână a fost amendată cu 3.000 de lei pentru creșterea în condiții improprii a animalelor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite