Arestări în cazul de sclavie în Maramureș. Mai mulți oameni ai străzii, săraci sau cu handicap erau supuși la chinuri greu de descris și la munci în gospodărie

5 iunie 2020, 12:12

Noi informații ies la iveală în cazul de sclavie descoperit într-un sat din județul Maramureș, în care mai mulți oameni ai străzii, săraci sau cu handicap erau supuși la chinuri greu de descris. Erau sechestrați, înfometați și obligați să presteze diverse munci în gospodărie.

Din relatările vecinilor, se pare că abuzurile s-ar fi petrecut ani în șir. Zeci de oameni ar fi trecut prin gospodăria groazei, unii fiind cumpărați, ca niște sclavi, alții racolați din apropierea gării Baia Mare.

Erau ademeniți cu promisiuni sau răpiți pur și simplu. Toți sfârșeau sechestrați. Trăiau închiși cu animalele și nu primeau de mâncare. Mulți erau cu handicap psihic și fară adăpost.

La perchezitile de ieri , anchetatorii au găsit un bărbat închis într-una dintre anexele gospodăriei. Stătea acolo de patru zile. Ofițerii DIICOT susțin că alte patru persoane au fost maltratate și folosite ca sclavi de membrii grupării infracționale.

Mai multe persoane au fost reținute și sunt acuzate de trafic de persoane și lipsire de libertate în mod ilegal.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite