Caz cutremurător în Olt. O tânără din Lituania e acuzată că și-ar fi ucis fetița de două luni

6 iunie 2020, 22:33

Tânăra în vârstă de 24 de ani, lituanianca, s-a stabilit în comuna Stoenești din județul Olt împreună cu concubinul și băiețelul ei, de trei ani, dintr-o altă relație. Acum era acasă, doar cu copiii. Bărbatul ei plecase la muncă în Anglia. În urmă cu două zile, femeia și-a sunat de urgență o rudă pentru că fetița de două luni nu mai respiră. Apoi, a fost chemată ambulanța. Și vecinii s-au alertat.

Potrivit anchetatorilor, moartea bebelușului a fost una violentă. După leziunile descoperite de legiști la efectuarea necropsiei, copilul a fost lovit la cap și la coloană. Chiar mama sa l-ar fi omorât.

La mijlocul lunii mai, tânăra mamă a mai fost suspectată de acte de violență asupra bebelușului său. Sesizarea a fost făcută de medicii de la Spitalul de Urgență Slatina, atât către Direcția de Protecție a Copilului Olt, cât și către Inspectoratul Județean de Poliție. De la Slatina, mama împreună cu pruncul au fost transferați la Spitalul Marie Curie din București, de unde au revenit acasă în urmă cu o săptamană.

Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, iar celălalt copil a rămas în grijă bunicii paterne.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite