Cauza morții lui Cameron Boyce, descoperită. Actorul a murit sâmbătă, la 20 de ani.

Sursă: Mediafax
Sursă: Mediafax
11 iulie 2019, 16:02

Cameron Boyce, actorul de la Disney Channel, a murit sâmbătă, 6 iulie, la vârsta de 20 de ani. La momentul respectiv, familia nu a cunoscut cauza morții acestuia, astfel că nu au făcut nicio declarație în acest sens. Aceștia au declarat, însă, că tânărul a murit în somn, după convulsii cerebrale.

Boyce a fost descoperit inconştient de colegul său de apartament, iar medicii chemaţi la faţa locului au încercat fără succes să îl resusciteze.

O autopsie amănunțită a fost efectuată luni dimineață de către Departamentul Județean de Medicină din Los Angeles, dar cauza morții nu a fost dezvăluită la vremea respectivă.

Legistul a declarat, inițial, că autopsia a fost evaluată, dar o cauză a morții va fi amânată până la investigații suplimentare.

După investigații multiple, familia lui Cameron a declarat că băiatul suferea de epilepsie, afecțiune permanentă, care, se pare, ar fi și cauza morții acestuia.

La doar câteva ore după anunțarea decesului starului Disney, rețelele sociale au fost inundate de mesaje, în semn de regret, din partea multor vedete, precum și din partea fanilor.

Celebru de la vârsta de 9 ani, Cameron Boyce a jucat în comedia „Grown Ups” (2010), în rolul fiului personajului interpretat de Adam Sandler, apoi în seria Disney Channel „Jessie” (2011 – 2015). A devenit cunoscut şi cu rolul din „Descendants”, serial care prezintă aventurile descendenţilor personajelor clasice Disney. În acest serial, el juca rolul lui Carlos, fiul Cruellei De Vil. Al treilea sezon al producţiei, în care apare şi Cameron Boyce, va avea premiera pe 2 august, conform MEDIAFAX.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite