Câţiva copii din satul Brodina au văzut marea pentru prima dată. Doi soţi din Techirghiol i-au văzut într-un reportaj din seria „Izolaţi în România”, la TVR şi le-au făcut o bucurie

8 septembrie 2019, 20:42

Până acum, aceşti copii nu au văzut marea. Nu au simţit nisipul sub tălpi şi nici nu s-au aruncat vreodată în valuri. Satele izolate de munte în care trăiesc erau tot universul lor. Iar singurele aventuri în care porneau erau drumurile până la şcoală şi inapoi. Câţiva kilometri în fiecare zi.

Pentru prima dată în viaţă, copiii au mers la plajă, s-au plimbat cu telegondola şi, în fiecare zi, au vizitat câte un loc nou. Copiii au venit la mare însoţiţi de mame. Şi ele, pentru prima dată într-o vacanţă adevărată.

Oamenii care le-au făcut copiilor această bucurie sunt doi soţi din Techirghiol. Au văzut la televizor un reportaj „Izolaţi în România” şi s-au gândit să facă un gest frumos pentru copiii care trăiesc atât de departe de lume.

Copiii se întorc în curând acasă. Cu amintiri de neuitat. Dar şi cu foarte multe daruri. Au primit haine, încălţăminte, ghiozdane şi rechizite. Atât de multe încât spun că le vor împărţi şi cu alţi copii din sat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite