Cătălina Ponor se antrenează pentru Europene. ”O lupoaică mai singuratică, din păcate, dar îmi este bine”

19 ianuarie 2017, 15:02

Impecabilă din punct de vedere fizic, la 29 de ani Cătălina mai are o lună de tras şi scapă de cea mai grea perioadă pentru un gimnast – acumulare de forță.

În sală îl are alături pe antrenorul care a pregătit-o de la 4 ani.

”O lupoaică mai singuratică, din păcate, dar îmi este bine, sunt liniștită, sunt calmă, încerc să îmi văd de antrenamente, încerc să progresez cât pot”, spune Cătălina Ponor.

”Știu ce-am făcut de la zero cu ea, deci a avut o platformă fizică foarte bună, nu a fost chinuită și dusă-n competiții la categorii foarte mici, nu a fost accidentată niciodată în primii 11 ani, și cred că asta înseamnă și de fapt îi dă longevitatea pe care o are”, subliniază antrenorul Matei Stănei. 

Noul cod de punctaj a obligat-o la schimbări. Cele mai mari sunt la bârnă. În plus, Cătălina pregăteşte şi a doua săritură.

”Încerc să apar cu ceva nou, încerc să fac ceva diferit, având în vedere că și codul este diferit și este schimbat. Încerc să mă pun să mă avantajez pe mine, într-un fel sau altul”, explică ea.

”Îmbunătățim un pic tehnica de ieșire din masă, viteza are, calități le are, de înșurubat nu mi se pare foarte greu, așa că sper să facem și a doua săritură din notă cât mai mare posibil”, arată și antrenorul.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite